vakantie

Ik ga op surfkamp en ik neem mee?

Voor de Belgische inwoners is het ook mogelijk om mee te doen aan een surfkamp van de aanbieder van Flowtrack. Flowtrack bied dan ook op dit moment een verscheidenheid aan locaties voor de zomer van 2018.

Dit jaar heeft de website weer een goede zomer gehad met veel inschrijvingen, en natuurlijk veel plezier. Als belg heb je een grote keus. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld te gaan surfen in een bepaald land in Europa, maar ook bied flowtrack de mogelijkheid voor een surfvakantie in bijvoorbeeld Amerika, of verder weg.

Welke locatie jij dan ook kiest hangt natuurlijk af van jouw voorkeuren. Flowtrack kijkt altijd goed naar de mogelijke locaties waar er voldoende golfen en wind zijn om goed te kunnen surfen. Wanneer er namelijk te weinig golfen zijn kan het lastig zijn om goed te surfen. Op het moment dat een bepaalde locatie jouw aanspreekt kun je besluiten om je hiervoor in te schrijven. Eerst kun je je pre inschrijven, hier zijn nog geen kosten aan verbonden en hierna is het altijd nog mogelijk om je uit te schrijven.

Op het moment dat de officiële inschrijving is geopend en je voor een bepaalde locatie kiest moet je ook betalen en vanaf dat moment ga je echt op vakantie. Veel Belgen vinden de surfkampen erg leuk omdat er veel andere Nederlanders en Belgen meegaan. Je kunt dan ook met elkaar een leuke tijd hebben, en omdat jullie allemaal dezelfde hobby uitoefenen is er zeker weten meer dan gespreksstof.